Обосновани Футболни Прогнози

Лавал - Нанси

6 Май 2014 - 21:45
Лавал
Нанси
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.45
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните отбори на Лавал и Нанси от 36-ия кръг на футболното първенство в Лига 2 на Франция. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Нанси на домашния си терен.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Лавал

Лавал са 16-ти в класирането с 38 точки, събрани след 9 победи, 11 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя имат голова разлика 42-50. Като домакин тимът е играл 17 срещи, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 31 попадения във вратата на съперниците си и е получил 24 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 футболистите на Лавал имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 11 гола.

Нанси

Гостуващият отбор на Нанси е на 4-та позиция в класирането с актив от 57 точки, постигнати след 15 победи, 12 равенства и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 35 мача е вкарал 44 гола в противниковата врата и е инкасирал 35 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 17 мача досега, в които има 6 победи, 7 равенства и 4 загуби, при голова разлика 19-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 футболистите на Бодлите са записали 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-4.

Лавал - Нанси - преки мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, отборът на Лавал има постигнати 2 победи, отбора на Нанси също има спечелени 2 победи, а в 1 мач двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-5. В последните 2 срещи пред своите фенове с Нанси, играчите на Лавал са записали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Лавал стигна до равенство в последния кръг в първенството, а у дома има загуба в предишния си мач.

Тимът на Нанси има победа в предишната си среща в шампионата на Франция, а далеч от дома постигна реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.45 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.