Обосновани Футболни Прогнози

Кадис - Ла Рода

4 Май 2014 - 20:00
Кадис
Ла Рода
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
4 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболните състави на Кадис и Ла Рода от 37-ия кръг на шампионата в Испания в Сегунда Дивисион Б Група 4.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Кадис

Кадис се намират на 5-та позиция във временното подреждане с 65 точки, постигнати след 19 победи, 8 равенства и 9 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 36 мача са успели да реализират 69 попадения в противниковата врата и са инкасирали 37 гола в мрежата си. На своя стадион Рамон де Каранза Кадис има 18 срещи до момента, в които е записал 15 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 44-12.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Кадис са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали 15 попадения и са получили 7 гола.

Ла Рода

Отборът на гостите от Ла Рода е на 16-та позиция в таблицата с общ актив от 39 точки, записани след 10 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача има отрицателна голова разлика 38-42. Навън тимът има 18 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 12 загуби, при обща голова разлика 15-26.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Ла Рода имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Кадис - Ла Рода - директни мачове

В предишните 3 сблъсъка между двата съперника, Кадис е спечелил 1 победа, отбора на Ла Рода няма постигната нито една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 4-1. В последната среща на своя стадион с Ла Рода, играчите на Кадис нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Кадис стигна до реми в предишната си среща в първенството на Испания, а у дома е в серия от 4 поредни победи.

Съставът на гостите от Ла Рода стигна до реми в последния кръг в Испания, а на чужд терен допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.