Обосновани Футболни Прогнози

Аячо - Реймс

10 Май 2014 - 22:00
Аячо
Реймс
Прогноза: X2
Коефициент: 1.30
2 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния сблъсък между тимовете на Аячо и Реймс от 37-ия кръг на първенството в Лига 1 на Франция.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Аячо

Играчите на домакините от Аячо са 20-ти в таблицата с временното класиране с 20 точки, натрупани след 3 победи, 11 равенства и 22 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 36 срещи имат отрицателна голова разлика 34-68. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Аячо е изиграл 18 двубоя до момента, в които има 2 победи, 6 равенства и 10 загуби, при обща голова разлика 21-32.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Аячо има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 6-13.

Реймс

Гостуващият тим на Реймс заема 8-ма позиция в таблицата с актив от 48 точки, след 12 победи, 12 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 36 мача има отрицателна голова разлика 42-47. Далеч от дома съставът има 18 мача, в които има 5 победи, 6 равенства и 7 загуби, отбелязал е 17 попадения във вратата на приемащите го тимове и е получил 24 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 1 съставът на Реймс е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в вратата на своите съперници 4 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни тимове.

Аячо - Реймс - преки срещи

В последните 3 изиграни мача между двата съперника, тимът на Аячо има спечеленa 1 победа, тима на Реймс също има спечеленa една победа, а един сблъсък е завършил реми, при обща голова разлика 4-5. В последната среща на своя терен с отбора на Реймс, Домакините от Аячо са постигнали една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Аячо е в серия от 3 последователни поражения в Франция, а на собствения си терен има загуба в последната си среща.

Тимът на гостите от Реймс има успех в предишния кръг в шампионата на Франция, а като гост е в серия от 4 поредни поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.