Обосновани Футболни Прогнози

Падуа - Чезена

9 Май 2014 - 20:00
Падуа
Чезена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 38-ия кръг на настоящето първенство в Италия в Серия Б между отборите на Падуа и Чезена.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Падуа

Падуа се намират на 20-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 35 точки, събрани след 8 победи, 11 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните 37 двубоя имат голова разлика 40-56. Като домакин Падуа има 18 мача до момента, в които има 5 победи, 7 равенства и 6 загуби, вкарал е 21 попадения в мрежата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 27 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б съставът на Падуа има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 14-10.

Чезена

Тимът на гостите от Чезена е на 5-та позиция в класирането с общ актив от 56 точки, след 14 победи, 14 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните 37 мача е отбелязал 40 гола в противниковата врата и е допуснал 31 гола в мрежата си. При гостуванията си отборът има 18 мача досега, в които е записал 6 победи, 7 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Чезена са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Падуа - Чезена - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Падуа е записал 2 победи, тима на Чезена също е спечелил 2 успеха, а в една среща двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 3-5. В последните 2 срещи у дома с състава на Чезена, играчите на Падуа са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Падуа е в серия от 2 поражения в първенството, а при домакинствата си допусна загуба в последния си двубой.

Отборът на гостите от Чезена има успех в предишния си мач в първенството на Италия, а при гостуванията си допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.