Обосновани Футболни Прогнози

Мордовия Саранск - Ротор Волгоград

30 Април 2014 - 17:00
Мордовия Саранск
Ротор Волгоград
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои мача от 33-ия кръг на първенството в Първа Дивизия на Русия между съставите на Мордовия Саранск и Ротор Волгоград.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Мордовия Саранск

Мордовия Саранск са лидери в таблицата с временното подреждане с общ актив от 70 точки, записани след 21 победи, 7 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача са реализирали 55 попадения в противниковата врата и са допуснали 24 гола в мрежата си. У дома съставът на Мордовия Саранск има 16 мача до момента, в които е записал 13 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 33-7.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Мордовия Саранск има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 9-4.

Ротор Волгоград

Тимът на гостите от Ротор Волгоград е 15-ти във временното класиране с общ сбор от 34 точки, от 8 победи, 10 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 32 мача има голова разлика 37-35. Навън съставът има 16 двубоя до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 14-19.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия тимът на Ротор Волгоград има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Мордовия Саранск - Ротор Волгоград - директни двубои

В предишните 3 изиграни срещи между двата тима, тимът на Мордовия Саранск е спечелил 2 победи, отбора на Ротор Волгоград не е записал нито 1 победа, а един сблъсък е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 10-2. В последната среща на своя терен срещу отбора на Ротор Волгоград, Домакините от Мордовия Саранск имат една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Мордовия Саранск е с 2 последователни успеха в шампионата, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите стигна до реми в предишната си среща в Русия, а далеч от дома е с 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.