Обосновани Футболни Прогнози

Кроули Таун - Лейтън Ориент

18 Април 2014 - 17:00
Кроули Таун
Лейтън Ориент
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
2 - 1
непозната футболни прогнози

След изключително качествения футбол, който наблюдавахме вчера днес ще разгледам двубоя между съставите на Кроули Таун и Лейтън Ориент от 43-ия кръг на текущото футболно първенство в Англия в Първа Лига.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Кроули Таун

Кроули Таун са 12-ти в класирането със събрани 52 точки, постигнати след 13 победи, 13 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните общо 41 мача имат отрицателна голова разлика 44-49. На домашна сцена Кроули Таун е изиграл 20 срещи до момента, в които е записал 9 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 21 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 21 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Кроули Таун имат записани 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 6 гола.

Лейтън Ориент

Отборът на гостите от Лейтън Ориент е 3-ти във временното подреждане с актив от 80 точки, натрупани след 23 победи, 11 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 42 двубоя е отбелязал 78 попадения и е получил 39 гола в своята мрежа. Навън тимът е играл 21 двубоя до момента, в които има 11 победи, 8 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 38-19.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Лейтън Ориент е постигнал 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Кроули Таун - Лейтън Ориент - преки мачове

В последните 3 изиграни мача между двата състава, Кроули Таун има записани 3 победи, а отбора на Лейтън Ориент няма записана нито една победа, при обща голова разлика 5-2. В последната среща на своя терен срещу Лейтън Ориент, играчите на Кроули Таун имат една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 победи в Англия, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Съставът на гостите постигна успех в предишната си среща в първенството на Англия, а далеч от дома е в серия от 2 последователни ремита.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.