Обосновани Футболни Прогнози

Екзитър - Торки Юнайтед

21 Април 2014 - 17:00
Екзитър
Торки Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Англия в Втора Лига между отборите на Екзитър и Торки Юнайтед.

Накратко информацията за днешния футболен сблъсък:

Екзитър

Футболистите на Екзитър са на 20-та позиция в класирането с общ актив от 49 точки, събрани след 12 победи, 13 равенства и 18 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 43 двубоя имат голова разлика 49-55. На домашна сцена Екзитър има 21 срещи, в които е записал 5 победи, 6 равенства и 10 загуби, отбелязал е 19 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 25 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Лига футболистите на Екзитър имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Торки Юнайтед

Тимът на гостите от Торки Юнайтед е 24-ти във временното класиране с актив от 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 24 загуби през сезона, като в изиграните 43 мача има голова разлика 37-61. На чужд терен тимът е изиграл 21 срещи досега, в които е записал 6 победи, едно равенство и 14 загуби, при обща голова разлика 19-33.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига тимът на Торки Юнайтед е записал една победа и 5 загуби, като са разписали в мрежата на съперниците си 2 попадения и са инкасирали 6 попадения от своите съперници.

Екзитър - Торки Юнайтед - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Екзитър е спечелил една победа, тима на Торки Юнайтед е постигнал 3 успеха, а в един двубой двата тима са си поделили точките, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Торки Юнайтед, играчите на Екзитър нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Екзитър е с 2 поредни ремита в първенството, а при домакинствата си записа равенство в последната си среща.

Съставът на гостите от Торки Юнайтед допусна загуба в предишния кръг в първенството, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.