Обосновани Футболни Прогнози

Бъртън Албион - Честърфийлд

27 Април 2014 - 17:00
Бъртън Албион
Честърфийлд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.40
0 - 2
позната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за двубоя между съставите на Бъртън Албион и Честърфийлд от 45-ия кръг на сезона в Втора Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу Честърфийлд.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Бъртън Албион

Играчите на тима домакин заемат 5-та позиция в класирането със събрани 72 точки, от 19 победи, 15 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 44 срещи са вкарали 47 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 39 попадения в мрежата си. Като домакин Бъртън Албион е играл 22 срещи, в които има 11 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 27 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига тимът на Бъртън Албион е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са отбелязали 6 гола и са инкасирали 2 гола.

Честърфийлд

Отборът на гостите от Честърфийлд се намира на втора позиция във временното класиране с общ сбор от 78 точки, след 21 победи, 15 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 44 срещи е реализирал 67 гола във вратата на съперниците си и е получил 39 гола в своята врата. При визитите си отборът е изиграл 22 двубоя, в които е записал 10 победи, 6 равенства и 6 загуби, при голова разлика 33-24.

В предишните си 6 официални срещи в Втора Лига футболистите на Честърфийлд имат в актива си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 6 вкарани и 3 получени гола.

Бъртън Албион - Честърфийлд - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата съперника, Бъртън Албион има спечелени 3 победи, отбора на Честърфийлд е записал една победа, а в една среща двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 6-3. В предишните 2 срещи у дома срещу Честърфийлд, футболистите на Бъртън Албион са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на Бъртън Албион стигна до равенство в предишния кръг в Англия, а на своя стадион е с 3 победи.

Съставът на гостите постигна победа в предишния си двубой в Англия, а като гост е с 2 поредни успеха.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.