Обосновани Футболни Прогнози

Модена - Тернана

25 Април 2014 - 19:00
Модена
Тернана
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
3 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на сезона в Италия в турнира Серия Б между Модена и Тернана.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Модена

Играчите на отбора домакин са на 10-та позиция във временното класиране със събрани 49 точки, събрани след 12 победи, 13 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 35 двубоя са успели да реализират 52 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 36 попадения в мрежата си. На домашна сцена Модена има 17 мача до момента, в които е записал 10 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 34-12.

В последните си 6 официални двубоя в Серия Б съставът на Модена има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, като са разписали в противниковата врата 15 гола и са инкасирали 7 попадения от играчите на противниците си.

Тернана

Тимът на гостите от Тернана е на 16-то място във временното класиране със събрани 44 точки, от 10 победи, 14 равенства и 11 загуби от започването на първенството, като в изиграните 35 срещи има положителна голова разлика 44-42. Навън тимът е изиграл 17 двубоя до момента, в които има 2 победи, 9 равенства и 6 загуби, вкарал е 19 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 23 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Тернана имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

Модена - Тернана - директни мачове

В последните 3 изиграни срещи между двата отбора, тимът на Модена има спечеленa една победа, състава на Тернана също е записал една победа, а 1 среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 3-3. В последната среща у дома с тима на Тернана, Домакините от Модена нямат победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Модена постигна равенство в последния кръг в шампионата, а у дома постигна успех в последната си среща.

Съставът на Тернана постигна победа в предишната си среща в първенството, а на чужд терен има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.