Обосновани Футболни Прогнози

Тромсьо - Алта

13 Април 2014 - 16:00
Тромсьо
Алта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между тимовете на Тромсьо и Алта от поредния кръг на футболния шампионат в Адеколиген на Норвегия.

Накратко факти и статистика за днешния футболен двубой:

Тромсьо

Футболистите на тима домакин заемат трета позиция в таблицата с 3 точки, след 1 победа от началото на новия сезон, като са успели да отбележат 2 гола в противниковата врата и са инкасирали 0 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът на Тромсьо все още няма изиграна среща досега, като все още не се е разписал във вратата на съперниците си и все още не е допуснал нито един гол във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на TIL имат в актива си 5 победи и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 15 гола и са инкасирали 8 попадения от своите съперници.

Алта

Гостуващият отбор на Алта е на първо място в таблицата с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новото първенство, като е отбелязал 3 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 0 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е реализирал нито един гол във вратата на посрещащите го състави и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Алта са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 11 получени гола.

Тромсьо - Алта - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 5 последователни успеха в първенството на Норвегия, а при домакинствата си е с 4 успеха.

Съставът на гостите от Алта е в серия от 2 победи в шампионата на Норвегия, а далеч от дома е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.