Обосновани Футболни Прогнози

МИПА - ВПС Вааса

23 Април 2014 - 18:30
МИПА
ВПС Вааса
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще пиша за футболния мач от 4-ия кръг на футболния сезон в Финландия в турнира Вейкауслига между отборите на МИПА и ВПС Вааса.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

МИПА

Домакините са на първо място в таблицата с временното класиране с актив от 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като състава все още няма загуба от старта на шампионата, като в изиграните 3 мача имат голова разлика 7-5. Като домакин отборът на МИПА е изиграл 2 срещи до момента, в които има една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Вейкауслига футболистите на МИПА имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 12 гола и са допуснали 6 гола от противниковите футболни тимове.

ВПС Вааса

Тимът на гостите от ВПС Вааса е 4-ти в таблицата с 6 точки, след 2 победи и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 3 срещи е успял да отбележи 3 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 1 попадения в мрежата си. Като гост съставът е изиграл 2 мача до момента, в които е записал една победа и 1 загуба, вкарал е 2 гола във вратата на своите домакини и е получил един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига футболистите на ВПС Вааса имат записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 6 гола от футболистите на противниците си.

МИПА - ВПС Вааса - преки мачове

В предишните 5 срещи между двата състава, тимът на МИПА има записанa една победа, състава на ВПС Вааса има спечелени 2 успеха, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 мача у дома с ВПС Вааса, Домакините от МИПА са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на МИПА постигна успех в последния кръг в Финландия, а на своя стадион стигна до реми в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна победа в последния кръг в Финландия, а като гост допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.