Обосновани Футболни Прогнози

Хартберг - Хорн

22 Април 2014 - 19:30
Хартберг
Хорн
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между Хартберг и Хорн от 30-ия кръг на шампионата в Австрия в Ерсте Лига.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Хартберг

Футболистите на домакините от Хартберг са на 6-то място в класирането с актив от 36 точки, записани след 9 победи, 9 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 29 срещи имат голова разлика 37-52. Пред своите верни фенове съставът е изиграл 14 мача до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 5 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 26 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Хартберг е постигнал 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Хорн

Тимът на гостите от Хорн е 9-ти в класирането с актив от 32 точки, постигнати след 8 победи, 8 равенства и 13 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 29 двубоя е отбелязал 42 гола и е позволил да му отбележат 58 гола в своята мрежа. Навън отборът има 14 срещи досега, в които има 4 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 22-33.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Лига футболистите на Хорн са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Хартберг - Хорн - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, тимът на Хартберг има записани 2 успеха, тима на Хорн също е спечелил 2 успеха, а в 1 мач двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-8. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу Хорн, играчите на Хартберг нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в последния кръг в шампионата на Австрия, а при домакинствата си е с 2 последователни победи.

Съставът на гостите от Хорн е с 2 ремита в Австрия, а при визитите си постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.