Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Ришон Лецион - Макаби Херцлия

24 Февруари 2014 - 19:00
Апоел Ришон Лецион
Макаби Херцлия
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните състави на Апоел Ришон Лецион и Макаби Херцлия от поредния кръг на футболния сезон в Лига Леумит на Израел.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Апоел Ришон Лецион

Играчите на отбора домакин се намират на 15-та позиция в таблицата със събрани 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 24 срещи са вкарали 33 гола в противниковата врата и са инкасирали 38 попадения в мрежата си. У дома съставът е играл 12 срещи до момента, в които има 4 победи, едно равенство и 7 загуби, вкарал е 18 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Лига Леумит футболистите на Апоел Ришон Лецион имат записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 14-9.

Макаби Херцлия

Тимът на гостите от Макаби Херцлия е 13-ти в таблицата с общ актив от 30 точки, записани след 8 победи, 6 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 24 мача има голова разлика 28-25. Далеч от дома отборът има 12 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 14-10.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Макаби Херцлия има записани една победа и 5 загуби, като са реализирали 5 попадения и са им вкарали 9 попадения.

Апоел Ришон Лецион - Макаби Херцлия - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на Апоел Ришон Лецион има спечеленa една победа, Макаби Херцлия има спечелени 2 успеха, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-4. В предишните 2 срещи у дома срещу Макаби Херцлия, Домакините от Апоел Ришон Лецион са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е с 3 последователни победи в шампионата на Израел, а при домакинствата си постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите има победа в предишния кръг в Израел, а при гостуванията си е с 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.