Обосновани Футболни Прогнози

Бристъл Сити - Ковънтри

4 Февруари 2014 - 21:45
Бристъл Сити
Ковънтри
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от мача от 30-ия кръг на текущото футболно първенство в Първа Лига на Англия между футболните тимове на Бристъл Сити и Ковънтри.

Информацията за предстоящия футболен мач:

Бристъл Сити

Футболистите на отбора домакин са на 20-та позиция в таблицата с актив от 27 точки, събрани след 5 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача имат голова разлика 40-46. Пред своите винаги подкрепящи го фенове Бристъл Сити е играл 15 мача досега, в които има 4 победи, 6 равенства и 5 загуби, вкарал е 21 попадения във вратата на гостуващите тимове и е допуснал 21 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига футболистите на Бристъл Сити имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-11.

Ковънтри

Гостуващият състав на Ковънтри е 12-ти в класирането с актив от 34 точки, събрани след 12 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 срещи има голова разлика 55-47. Далеч от дома съставът е изиграл 13 мача досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 23 попадения в противниковата мрежа и е получил 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига футболистите на Небесносините имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 9 получени гола.

Бристъл Сити - Ковънтри - директни мачове

В последният мач между двата състава, тимът на Бристъл Сити няма спечелена нито една победа, а състава на Ковънтри има записанa една победа.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Бристъл Сити има победа в последната си среща в Англия, а на своя стадион има успех в последния си мач.

Отборът на гостите от Ковънтри допусна загуба в предишния кръг в Англия, а на чужд терен допусна поражение в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.