Обосновани Футболни Прогнози

Специя - Кротоне

15 Февруари 2014 - 16:00
Специя
Кротоне
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в Италия в турнира Серия Б между Специя и Кротоне.

Ето и информацията за предстоящия мач:

Специя

Домакините от Специя се намират на 10-то място във временното класиране с актив от 35 точки, събрани след 9 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 24 мача са успели да вкарат 25 попадения и са получили 30 попадения в собствената мрежа. Като домакин Специя е играл 12 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 12-14.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Специя имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са вкарали 9 гола и са получили 8 попадения.

Кротоне

Гостуващият отбор на Кротоне е 8-ми в класирането с общ актив от 36 точки, постигнати след 10 победи, 6 равенства и 8 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 24 срещи е отбелязал 35 попадения в противниковата врата и е получил 32 гола в своята мрежа. Навън съставът има 12 срещи досега, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 16 попадения в противниковата врата и е допуснал 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б футболистите на Кротоне са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 5 гола и са допуснали 5 попадения.

Специя - Кротоне - преки срещи

В последните 3 мача между двата съперника, Специя е спечелил 2 победи, а отбора на Кротоне е спечелил една победа, при обща голова разлика 4-2. В последната среща у дома с Кротоне, играчите на Специя са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Специя е в серия от 2 последователни ремита в първенството на Италия, а на своя стадион стигна до реми в предишната си среща.

Отборът на Кротоне постигна победа в предишния кръг в първенството, а при гостуванията си е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.