Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Болоня

14 Февруари 2014 - 21:45
Милан
Болоня
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес забелязах сблъсъка между Милан и Болоня от поредния кръг на сезона в Италия в турнира Серия А. Футболистите на Милан приемат на Джузепе Меаца противниковия футболен отбор на Болоня.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Милан

Червено-черните са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 23 мача имат голова разлика 36-35. Пред собствените си верни привърженици съставът на Милан е играл 11 срещи досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 15-10.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Милан е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-9.

Болоня

Тимът на гостите от Болоня е на 16-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 21 точки, след 4 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 23 двубоя има голова разлика 22-39. Навън отборът има 11 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 10-21.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Червено-сините са записали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-8.

Милан - Болоня - директни срещи

В предишните 5 мача между двата съперника, Милан има постигнати 2 победи, отбора на Болоня няма постигната нито една победа, а 3 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 11-8. В предишните 2 срещи у дома с състава на Болоня, Домакините от Милан са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Милан допусна загуба в предишния си мач в Италия, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Отборът на Болоня постигна успех в последната си среща в шампионата на Италия, а като гост има победа в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.