Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Фиорентина

1 Февруари 2014 - 19:00
Каляри
Фиорентина
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Серия А на Италия между футболистите на Каляри и Фиорентина.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Каляри

Домакините от Каляри са 14-ти във временното подреждане с общ сбор от 21 точки, от 4 победи, 9 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 двубоя са вкарали 20 попадения в противниковата врата и са получили 31 гола в мрежата си. На своя терен тимът на Каляри е играл 11 срещи, в които има 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при голова разлика 16-19.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Островитяните са постигнали 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 8 получени гола.

Фиорентина

Тимът на гостите от Фиорентина е 4-ти във временното класиране с 41 точки, след 12 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 21 мача има голова разлика 40-23. Навън отборът е изиграл 11 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 8 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Серия А тимът на Виолетовите има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 3 получени гола.

Каляри - Фиорентина - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата отбора, тимът на Каляри има постигнатa една победа, отбора на Фиорентина също е постигнал 1 победа, а 3 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 4-6. В последните 2 двубоя пред своите фенове с отбора на Виолетовите, футболистите на Каляри са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Каляри е с 3 загуби в шампионата, а у дома е в серия от 2 поредни поражения.

Съставът на Фиорентина постигна реми в предишния си двубой в Италия, а като гост има успех в предишния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.