Обосновани Футболни Прогнози

Лече - Паганезе

16 Февруари 2014 - 15:30
Лече
Паганезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.30
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между футболните отбори на Лече и Паганезе от 23-ия кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Лига Про C1 B. Играчите на Лече излизат срещу противниковия отбор на Паганезе на Виа дел Маре.

Ето и статистиката за предстоящия двубой:

Лече

Футболистите на състава домакин са на трето място в таблицата с актив от 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 22 мача имат положителна голова разлика 33-24. У дома Лече има 11 двубоя, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 18 попадения в противниковата врата и е допуснал 10 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Вълците са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 10-6.

Паганезе

Гостуващият отбор на Паганезе е 16-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 13 точки, след 3 победи, 4 равенства и 15 загуби през сезона, като в изиграните 22 мача е реализирал 17 гола в противниковата врата и е инкасирал 37 попадения в мрежата си. При гостуванията си съставът е играл 11 двубоя, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, при голова разлика 9-17.

В последните си 6 официални мача в Лига Про C1 B футболистите на Паганезе са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 10 гола.

Лече - Паганезе - директни мачове

В предишната среща между двата противника, тимът на Лече е спечелил една победа, а отбора на Паганезе няма постигната нито една победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините има победа в предишния кръг в първенството, а при домакинствата си допусна неуспех в последния си двубой.

Съставът на Паганезе допусна поражение в последната си среща в Италия, а на чужд терен постигна победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.30 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.