Обосновани Футболни Прогнози

Йоувил - Уотфорд

18 Февруари 2014 - 21:45
Йоувил
Уотфорд
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се спра на сблъсъка между тимовете на Йоувил и Уотфорд от 32-ия кръг на текущият сезон в Чемпиъншип на Англия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Уотфорд на Хуиш Парк.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

Йоувил

Домакините са на 24-та позиция в класирането със събрани 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 18 загуби от старта на сезона, като в изиграните 29 срещи са успели да вкарат 26 попадения в противниковата врата и са допуснали 47 попадения в собствената мрежа. На своя терен Йоувил има 14 мача, в които е записал 2 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 10-18.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Йоувил е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 8-11.

Уотфорд

Съставът на гостите от Уотфорд е на 12-то място във временното класиране с 41 точки, от 10 победи, 11 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 срещи е вкарал 44 гола и е инкасирал 37 гола в собствената врата. На чужд терен отборът има 14 мача, в които има 3 победи, 8 равенства и 3 загуби, при голова разлика 23-21.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Уотфорд имат записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Йоувил - Уотфорд - преки мачове

В последният мач между двата състава, Йоувил има записанa една победа, а отбора на Уотфорд не е постигнал нито една победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Йоувил стигна до реми в последния кръг в Англия, а на своя стадион стигна до реми в последната си среща.

Тимът на Уотфорд е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а на чужд терен стигна до равенство в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.