Обосновани Футболни Прогнози

Акхисар Беледиеспор - Генчлербирлиги

2 Февруари 2014 - 16:00
Акхисар Беледиеспор
Генчлербирлиги
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе приковано от футболния двубой от поредния кръг на текущото футболно първенство в Турция в турнира Супер Лига между съставите на Акхисар Беледиеспор и Генчлербирлиги.

Време е за статистиката за днешния двубой:

Акхисар Беледиеспор

Домакините от Акхисар Беледиеспор са на 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 25 точки, записани след 7 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи имат голова разлика 22-23. Като домакин Акхисар Беледиеспор е изиграл 8 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 17 попадения в противниковата врата и е получил 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Акхисар Беледиеспор има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са реализирали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 10 попадения от футболистите на своите съперници.

Генчлербирлиги

Съставът на гостите от Генчлербирлиги заема 11-та позиция в класирането със събрани 24 точки, натрупани след 7 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 мача има голова разлика 21-21. На чужд терен тимът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 5 загуби, отбелязал е 5 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Супер Лига играчите на Генчлербирлиги са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са реализирали 9 попадения и са допуснали 7 попадения.

Акхисар Беледиеспор - Генчлербирлиги - преки срещи

В последните 3 мача между двата отбора, Акхисар Беледиеспор не е спечелил нито една победа, отбора на Генчлербирлиги има постигнати 2 победи, а един мач е завършил с равенство, при обща голова разлика 0-4. В последната среща на своя терен срещу Генчлербирлиги, футболистите на Акхисар Беледиеспор нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Акхисар Беледиеспор има поражение в предишния си двубой в Турция, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 3 поредни успеха в шампионата на Турция, а като гост има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.