Обосновани Футболни Прогнози

ФК Копенхаген - Олборг

29 Април 2012 - 19:00
ФК Копенхаген
Олборг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще пиша за футболната среща от 28-ия кръг на футболния шампионат на Дания в турнира Суперлига между ФК Копенхаген и Олборг. Гражданите приемат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Олборг.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

ФК Копенхаген

Домакините от ФК Копенхаген са първи в класирането с 58 точки, натрупани след 17 победи, 7 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните 27 срещи са вкарали 47 попадения и са допуснали 20 гола в собствената мрежа. Като домакин Лъвовете има 14 двубоя досега, в които е записал 9 победи, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 24-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига съставът на Лъвовете има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали 13 гола и са им вкарали 3 попадения.

Олборг

Отборът на гостите от Олборг се намира на 8-мо място в таблицата с временното подреждане с актив от 35 точки, от 9 победи, 8 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните 27 двубоя е реализирал 36 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 36 гола в собствената врата. На чужд терен отборът има 13 двубоя до момента, в които има 2 победи, 7 равенства и 4 загуби, отбелязал е 18 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 19 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига футболистите на AaB имат в актива си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-9.

ФК Копенхаген - Олборг - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата състава, ФК Копенхаген има спечелени 3 победи, състава на Олборг не е постигнал нито 1 победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 7-2. В предишните 2 срещи у дома срещу Олборг, Домакините от ФК Копенхаген са записали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от ФК Копенхаген е с 3 победи в шампионата на Дания, но като гост загуби последния си мач срещу Сьондерийске с 4-3.

Отборът на гостите допусна поражение в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен постигна реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.