Обосновани Футболни Прогнози

Пяст Гливице - Сандеця Нови Сач

4 Април 2012 - 21:00
Пяст Гливице
Сандеця Нови Сач
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача между футболистите на Пяст Гливице и Сандеця Нови Сач от 24-ия кръг на текущото футболно първенство в Първа Лига на Полша. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Сандеця Нови Сач.

Време е за информацията за предстоящия футболен мач:

Пяст Гливице

Пяст Гливице са 4-ти в таблицата с временното подреждане с 39 точки, записани след 11 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат положителна голова разлика 38-31. У дома Пяст Гливице е изиграл 7 мача досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и все още няма загуба у дома, вкарал е 15 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Пяст Гливице има записани 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 12-7.

Сандеця Нови Сач

Гостуващият състав на Сандеця Нови Сач се намира на 10-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи е вкарал 28 гола и е инкасирал 30 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът има 12 срещи до момента, в които има 3 победи, 4 равенства и 5 загуби, реализирал е 10 гола във вратата на посрещащите го състави и е получил 17 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Сандеця Нови Сач имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 12 получени гола.

Пяст Гливице - Сандеця Нови Сач - преки мачове

В последните 3 двубоя между двата противника, Пяст Гливице няма записана нито една победа, отбора на Сандеця Нови Сач има спечеленa една победа, а в 2 срещи двата противника са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-5. В последната среща у дома с отбора на Сандеця Нови Сач, играчите на Пяст Гливице нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Пяст Гливице постигна реми в последния кръг в шампионата на Полша.

Отборът на Сандеця Нови Сач е с 2 поредни победи, последната от която постигна при гостуването си на Варта Познан с 1-2.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.