Обосновани Футболни Прогнози

Малмьо - Сирианска Сьодертале

23 Април 2012 - 20:00
Малмьо
Сирианска Сьодертале
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 6-ия кръг на текущото футболно първенство в Алсвенскан Лига на Швеция между футболистите на Малмьо и Сирианска Сьодертале. Небесносините излизат срещу футболистите на Сирианска Сьодертале на домашния си стадион.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешната футболна среща:

Малмьо

Малмьо са 7-ми във временното подреждане с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, едно равенство и една загуба от започването на сезона, като в изиграните 4 срещи са вкарали 5 гола във вратата на противниците си и са допуснали 7 гола в мрежата си. У дома Небесносините е играл 2 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и нито една загуба у дома, вкарал е 2 гола в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол във вратата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Сините са записали 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Сирианска Сьодертале

Съставът на гостите от Сирианска Сьодертале е 14-ти във временното подреждане с актив от 4 точки, от една победа, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 4 срещи е вкарал 3 попадения в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си. Като гост отборът има 2 двубоя до момента, в които е записал 1 равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, вкарал е само един гол във вратата на своите домакини и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига отборът на Сирианска Сьодертале има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 3 вкарани и 10 получени гола.

Малмьо - Сирианска Сьодертале - преки мачове

В предишните 2 играни двубоя между двата състава, Небесносините е записал една победа, отбора на Сирианска Сьодертале няма нито една победа, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 1-0. В предишната среща у дома срещу състава на Сирианска Сьодертале, Домакините от Малмьо имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Малмьо е с 2 поредни успеха в шампионата на Швеция, като последната е срещу Юргорден с 2-3.

Съставът на Сирианска Сьодертале е в серия от 2 поредни загуби в първенството на Швеция, а преди това има едно равенство.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.