Обосновани Футболни Прогнози

Варберг БоИС - Фалкенберг

26 Април 2012 - 19:30
Варберг БоИС
Фалкенберг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се играе футболната среща от 4-ия кръг на футболното първенство в Швеция в Суперетан Лига между Варберг БоИС и Фалкенберг.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Варберг БоИС

Варберг БоИС се намират на 11-та позиция в таблицата с временното подреждане с 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 3 срещи са реализирали 3 гола в противниковата врата и са получили 4 гола в своята мрежа. Пред собствените си привърженици Варберг БоИС е играл 1 двубой, в който има една загуба, вкарал е един гол във вратата на съперниците си и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 3 изиграни мача в първенството футболистите на Варберг БоИС имат на сметката си 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 3-4.

Фалкенберг

Отборът на гостите от Фалкенберг е 12-ти в класирането само с една спечелена точка, след едно равенство и 2 загуби от старта на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 двубоя е отбелязал 2 гола в противниковата врата и е инкасирал 4 попадения във вратата си. На чужд терен съставът е играл 1 мач, в който е записал една загуба, при голова разлика 0-1.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Фалкенберг са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 11 гола и са инкасирали 9 гола от футболистите на своите противници.

Варберг БоИС - Фалкенберг - директни мачове

.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 2 поредни поражения в шампионата на Швеция, като последно загуби при гостуването си на Ландскрона БоИС с 2-1.

Съставът на Фалкенберг е с 2 поредни поражения в Швеция, като последната загуба е като домакин на Браге с 1-2.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.