Обосновани Футболни Прогнози

Вадуц - Лугано

5 Април 2012 - 20:45
Вадуц
Лугано
Прогноза: X2
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък между футболните отбори на Вадуц и Лугано от 23-ия кръг на сезона в Чалъндж Лига на Швейцария.

Информацията за предстоящия мач:

Вадуц

Домакините са 7-ми в класирането с общ сбор от 35 точки, събрани след 11 победи, 2 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи са реализирали 43 гола в противниковата врата и са допуснали 36 гола в собствената мрежа. Пред собствените си фенове съставът е играл 10 двубоя, в които има 7 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 24-12.

В предишните си 6 официални мача в Чалъндж Лига тимът на Вадуц има в актива си 4 победи и 2 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са допуснали 4 попадения от противниците си.

Лугано

Гостуващият отбор на Лугано заема 4-то място в таблицата с 40 точки, записани след 12 победи, 4 равенства и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 срещи има положителна голова разлика 35-27. Навън тимът е изиграл 11 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 16 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Лугано са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 5 гола.

Вадуц - Лугано - преки мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, отборът на Вадуц не е постигнал нито 1 победа, отбора на Лугано е постигнал 3 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 3-9. В предишните 2 срещи у дома с състава на Лугано, футболистите на Вадуц нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни поражения в шампионата, а на собствения си терен е с 4 поредни успеха.

Тимът на Лугано е с 4 поредни победи в първенството на Швейцария, 2 от тях са като гост.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.