Обосновани Футболни Прогнози

Монако - Нант

6 Април 2012 - 21:20
Монако
Нант
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.20
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам мача от 31-ия кръг на текущият сезон в Лига 2 на Франция между футболните състави на Монако и Нант. Монако излизат срещу Нант на своя стадион Стад Луи 2.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния сблъсък:

Монако

Футболистите на състава домакин се намират на 14-то място в класирането с 37 точки, от 8 победи, 13 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 30 мача са вкарали 31 гола и са допуснали 39 попадения в собствената мрежа. У дома Червено-белите има 15 двубоя до момента, в които има 4 победи, 7 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-17.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Червено-белите е записал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са реализирали в противниковата врата 8 попадения и са допуснали 4 попадения от футболистите на противниците си.

Нант

Отборът на гостите от Нант е на 8-ма позиция в таблицата с временното класиране със събрани 42 точки, постигнати след 11 победи, 9 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 30 двубоя има положителна голова разлика 38-32. Навън тимът е играл 15 мача, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 8 загуби, реализирал е 12 попадения във вратата на посрещащите го тимове и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Канарчетата имат записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 6 гола и са допуснали 7 гола.

Монако - Нант - директни двубои

В последният двубой между двата отбора, Червено-белите няма записана нито една победа, а отбора на Нант е спечелил една победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 победи в шампионата.

Отборът на гостите записа равенство в последния кръг в шампионата, а като гост допусна загуба в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.20 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.