Обосновани Футболни Прогнози

Виляреал II - Валядолид

20 Април 2012 - 22:00
Виляреал II
Валядолид
Прогноза: X2
Коефициент: 1.22
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач между съставите на Виляреал II и Валядолид от 34-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион. Виляреал II приемат на своя стадион гостуващия отбор на Валядолид.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Виляреал II

Домакините се намират на 14-то място в класирането с актив от 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 33 двубоя имат отрицателна голова разлика 42-48. У дома Виляреал II има 16 мача досега, в които е записал 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, вкарал е 27 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 24 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Виляреал II са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали 6 попадения и са инкасирали 3 попадения.

Валядолид

Съставът на гостите от Валядолид заема втора позиция във временното класиране със събрани 64 точки, записани след 18 победи, 10 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 33 мача има положителна голова разлика 56-28. Далеч от дома тимът е изиграл 17 срещи, в които има 7 победи, 7 равенства и 3 загуби, при голова разлика 29-16.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион футболистите на Валядолид са постигнали 5 победи, 1 равенство и нито 1 загуба, при обща голова разлика 16 вкарани и 4 получени гола.

Виляреал II - Валядолид - преки мачове

В предишните 3 играни мача между двата противника, Виляреал II има постигнатa 1 победа, а състава на Валядолид има записани 2 успеха, при общо голово съотношение 3-5. В последната среща у дома срещу отбора на Валядолид, играчите на Виляреал II са постигнали една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Виляреал II стигна до реми в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си е с 2 последователни победи.

Отборът на гостите е в серия от 4 победи в Испания, като последно победи у дома Хуеска с 3-0.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.