Обосновани Футболни Прогнози

Черноморец Бургас - Черно море

8 Април 2012 - 13:30
Черноморец Бургас
Черно море
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.22
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на шампионата в България в А ПФГ между отборите на Черноморец Бургас и Черно море. Футболистите на Черноморец Бургас излизат срещу Моряците на своя стадион.

Ето и статистиката за днешния футболен сблъсък:

Черноморец Бургас

Играчите на отбора домакин заемат трето място във временното подреждане с 47 точки, постигнати след 14 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 мача са реализирали 41 гола и са инкасирали 10 попадения в своята мрежа. Като домакин Черноморец Бургас е играл 11 двубоя досега, в които има 8 победи, 2 равенства и една загуба, реализирал е 24 гола в противниковата врата и е получил 5 гола в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Черноморец Бургас имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са записали 14 попадения и са им вкарали 5 попадения.

Черно море

Гостуващият отбор на Черно море е 7-ми в класирането с актив от 40 точки, от 12 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 22 срещи има положителна голова разлика 28-11. При гостуванията си тимът е изиграл 11 двубоя, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 гола във вратата на противниците си и е допуснал 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в А ПФГ футболистите на Моряците са записали 5 победи и една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 2 гола.

Черноморец Бургас - Черно море - преки мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, отборът на Черноморец Бургас е постигнал 3 победи, а тима на Черно море има спечелени 2 успеха, при общо голово съотношение 6-5. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Черно море, играчите на Черноморец Бургас имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Черноморец Бургас записа равенство в предишния кръг в България, а като домакин победи Светкавица Търговище със 6-0.

Отборът на гостите е в серия от 2 победи в първенството, като последната е над Локомотив София с 3-0.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.