Обосновани Футболни Прогнози

Делемонт - Винтертюр

27 Февруари 2012 - 21:10
Делемонт
Винтертюр
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се разгледам футболната среща между съставите на Делемонт и Винтертюр от поредния кръг на сезона в Чалъндж Лигата на Швейцария.

Статистиката за предстоящата среща:

Делемонт

Футболистите на Делемонт заемат 14-та позиция в класирането с общ сбор от 16 точки, записани след 4 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 16 срещи имат отрицателна голова разлика 16-27. На домашна сцена отборът на Делемонт е играл 7 двубоя досега, в които е с 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 6 гола в своята мрежа.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Делемонт имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 9 получени гола.

Винтертюр

Съставът на гостите от Винтертюр се намира на 9-то място във временното подреждане с актив от 22 точки, събрани след 6 победи, 4 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 двубоя има голова разлика 21-17. На чужд терен отборът има 7 срещи, в които е с 5 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 15 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в Чалъндж Лигата отборът на Винтертюр има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 11-2.

Делемонт - Винтертюр - директни срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, Делемонт има една победа, състава на Винтертюр е спечелил 3 мача, а в 1 среща двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 5-8. В предишните 2 мача на своя терен с тима на Винтертюр, Домакините от Делемонт допуснаха 2 поредни загуби - 2-3 през 2007 и 1-3 през Март миналата година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба с 0-6 като гост на Санкт Гален в предишния си двубой в Швейцария, а на своя стадион е в серия от 2 поредни победи с общ резултат 7-0.

Отборът на гостите е в серия от 2 поредни победи и 7 срещи без загуба в шампионата, а на чужд терен е в серия от 3 последователни успеха с общ резултат 9-1.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.