Обосновани Футболни Прогнози

Наполи - Чезена

1 Февруари 2012 - 21:45
Наполи
Чезена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес се играе футболната среща между съставите на Наполи и Чезена от 21-ия кръг на текущият сезон в Италианската Серия А. Адзурите приемат на своя Стадио Сан Паоло гостуващия отбор на Чезена.

Време е да предоставя информация за днешния футболен сблъсък:

Наполи

Домакините от Наполи се намират на 7-мо място във временното класиране с общ актив от 29 точки от 7 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя имат голова разлика 36-24. У дома съставът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 21 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 13 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Наполи е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 14 и получени 10 гола.

Чезена

Тимът на гостите от Чезена се намира на 19-то място във временното класиране с 15 точки, натрупани след 4 победи, 3 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 20 мача има отрицателна голова разлика 13-31. При визитите си отборът е изиграл 10 двубоя, в които е записал 2 победи и 8 загуби, при голова разлика 5-21.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Чезена има в актива си една победа и 5 загуби, като играчите му са отбелязали във вратите на своите противници 6 гола и са получили 16 попадения от футболистите на съперниците си.

Наполи - Чезена - преки мачове

В последните 3 изиграни мача между двата тима, отборът на Сините е спечелил 3 победи, а отбора на Чезена не е спечелил нито една среща, при обща голова разлика 9-2. В предишната среща пред своите почитатели с тима на Водните кончета за първенство, играчите на Наполи спечелиха с 2-0 през Февруари миналата година.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна загуба с 2-3 като гост на Дженоа в предишната си среща в Италия, а на собствения си терен постигна равенство 1-1 с Болоня в предишния си двубой.

Съставът на Чезена е в серия от 2 поредни поражения от Рома и Аталанта в първенството на Италия, а на чужд терен е с 3 последователни поражения с общ резултат 3-13 от Аталанта, Удинезе и Рома.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.