Обосновани Футболни Прогнози

Ливърпул - Тотнъм

6 Февруари 2012 - 22:00
Ливърпул
Тотнъм
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 2.00
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния двубой от 24-ия кръг на шампионата в Английската Премиършип между Ливърпул и Тотнъм. Треньора на домакините Кени Далглиш извежда на Анфийлд своите играчи срещу Шпорите.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Ливърпул

Играчите на състава домакин заемат 7-ма позиция във временното подреждане с общ актив от 38 точки, записани след 10 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 мача имат голова разлика 28-21. На домашна сцена тимът на Ливърпул е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 7 равенства и нито една загуба, реализирал е 14 попадения във вратата на гостуващите състави и е допуснал 8 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Мърсисайдци има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 8 и са допуснали 8 гола в мрежата си.

Тотнъм

Отборът на гостите от Тотнъм се намира на трето място в таблицата с общ актив от 49 точки, постигнати след 15 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 23 срещи има голова разлика 44-25. Като гост отборът е играл 11 срещи досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 20 попадения в противниковата врата и е получил 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в Премиършип съставът на Тотнъм е постигнал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са реализирали 10 гола и са допуснали 6 попадения във вратата си.

Ливърпул - Тотнъм - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата противника, отборът на Ливърпул има една победа, а отбора на Тотнъм е спечелил 4 срещи, при общо голово съотношение 4-10. В последните 2 двубоя на своя Анфийлд Роуд с Тотнъм, футболистите на Ливърпул имат една победа и една загуба - с 0-2 в предишното си домакинство през Май миналата година.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Ливърпул постигна успех с 3-0 като гост на Уулвърхямптън в предишната си среща в шампионата, а на своя стадион постигна нулево равенство със Сток Сити в предишния си мач.

Отборът на Тотнъм постигна победа с 3-1 у дома над Уигън в последната си среща в шампионата на Англия, а като гост допусна поражение с 2-3 от водача Манчестър Сити в последния си мач.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.