Обосновани Футболни Прогнози

Хееренвеен - Рода

3 Февруари 2012 - 21:00
Хееренвеен
Рода
Прогноза: над 2.5 гола
Коефициент: 1.44
4 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболния двубой между тимовете на Хееренвеен и Рода от 20-ия кръг на сезона в Холандската Ередивизи. Треньора на домакините Рон Янс извежда на Абе Ленстра стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор от Керкраде.

Статистиката за днешния футболен двубой:

Хееренвеен

Домакините се намират на 5-то място в класирането с актив от 34 точки, събрани след 9 победи, 7 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 19 срещи са отбелязали 43 попадения и са позволили да им отбележат 28 гола в собствената мрежа. Пред своите горещи привърженици Хееренвеен е изиграл 10 мача досега, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 21 гола в противниковата врата и е допуснал 16 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Хееренвеен са постигнали 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика вкарани 17 и получени 8 гола.

Рода

Отборът на гостите от Рода се намира на 9-та позиция в таблицата с временното класиране с 28 точки от 9 победи, 1 равенство и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача има голова разлика 34-41. Далеч от дома отборът е изиграл 9 мача досега, в които има 2 победи, едно равенство и 6 загуби, при обща голова разлика 9-26.

В предишните си 6 двубоя в първенството тимът на Рода има записани 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 17 вкарани и 7 получени гола.

Хееренвеен - Рода - директни мачове

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Хееренвеен е записал 1 победа, отбора на Рода също има една победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове с тима на Рода, футболистите на Хееренвеен нямат победа - 2 равенства - 0-0 през 2009 и 2-2 през 2010 година.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Хееренвеен е с 2 поредни успеха в първенството, а на собствения си стадион спечели с 2-0 над Утрехт в предишния си мач.

Отборът на гостите от Рода победи с 2-0 АЗ Алкмаар у дома в последния си мач в Холандия, а при гостуванията си записа реми 3-3 с АДО Ден Хааг в последната си визита.

Прогноза: над 2.5 гола Коефициент: 1.44 Резултат: 4 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.