Обосновани Футболни Прогнози

Интер - Болоня

17 Февруари 2012 - 21:45
Интер
Болоня
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
0 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от поредния кръг на футболния шампионат в Италия в турнира Серия А между тимовете на Интер и Болоня. Нерадзурите излизат срещу Червено-сините на своя Стадио Джузепе Меаца.

По-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Интер

Футболистите на Интер заемат 5-то място във временното класиране с актив от 36 точки, натрупани след 11 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат положителна голова разлика 34-30. На своя терен съставът на Нерадзурите е играл 12 мача досега, в които има 6 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 21 попадения в противниковата врата и е допуснал 14 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Интер имат в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 7 и получени 11 гола.

Болоня

Съставът на гостите от Болоня се намира на 17-та позиция във временното подреждане с актив от 22 точки (5 победи, 7 равенства и 9 загуби), като в изиграните общо 21 срещи има голова разлика 18-26. Навън отборът е изиграл 11 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-13.

В последните си 6 двубоя за първенство съставът на Червено-сините е постигнал 1 победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 4 и получени 4 гола.

Интер - Болоня - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Интер има 4 победи, отбора на Болоня няма спечелена нито една среща, а 1 мач е завършил реми, при общо голово съотношение 13-3. В предишните 2 срещи пред своите фенове с тима на Болоня, играчите на Интер са постигнали 2 поредни победи - 3-0 през 2010 и 4-1 през Януари миналата година.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поражения и 4 мача без победа в Серия А, а на собствения си стадион допусна изненадваща загуба с 0-1 от новака Новара в предишната си среща.

Тимът на Болоня е в серия от 4 равенства и 5 мача без поражение в Италия, а на чужд терен е в серия от 3 поредни ремита с отборите на Наполи, Рома и Лече.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.