Обосновани Футболни Прогнози

Сиена - Катания

22 Февруари 2012 - 19:30
Сиена
Катания
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на сезона в Италианската Серия А между съставите на Сиена и Катания.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Сиена

Домакините от Сиена са 17-ти в класирането с 23 точки (5 победи, 8 равенства и 10 загуби), като в изиграните 23 мача имат отрицателна голова разлика 23-26. На собствения си стадион Артемио Франки тимът е изиграл 11 мача досега, в които има 5 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 17-8.

В последните си 6 двубоя в Серия А тимът на Бианконерите е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 и получени 10 гола.

Катания

Тимът на гостите от Катания е 16-ти във временното класиране с актив от 27 точки след 6 победи, 9 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 22 двубоя е реализирал 28 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 32 гола в собствената мрежа. На чужд терен съставът е играл 11 срещи, в които е записал 1 победа, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 13-24.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Росадзурите е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като футболистите му са вкарали в противниковата мрежа 8 гола и са допуснали 9 попадения от противниковите футболни състави.

Сиена - Катания - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Сиена е с 2 успеха, отбора на Катания няма спечелена нито една победа, а в 3 срещи двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 8-4. В предишните 2 мача на своя стадион срещу състава на Катания, играчите на Сиена имат една победа и едно равенство, като спечелиха с 3-2 предишното си домакинство през Декември 2009 година.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Сиена допусна загуба с 1-4 като гост на Лече в предишната си среща в Италия, а на своя стадион спечели с 1-0 срещу Рома в последното си домакинство.

Съставът на гостите допусна поражение с 1-3 при визитата си на Ювентус в последния си двубой в шампионата и е в серия от 3 поредни загуби далеч от дома.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.