Обосновани Футболни Прогнози

Арсенал - Блекбърн

4 Февруари 2012 - 15:00
Арсенал
Блекбърн
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
7 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък между Арсенал и Блекбърн от 24-ия кръг на текущият шампионат в Премиършип на Англия. Треньора на домакините Венгер извежда на Емирейтс своите футболисти срещу противниковия отбор на Роувърс.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Арсенал

Домакините са 7-ми във временното класиране със събрани 37 точки от 11 победи, 4 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача имат голова разлика 39-33. Като домакин съставът е изиграл 11 срещи до момента, в които има 7 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 17 попадения в мрежата на своите гости и е получил 8 гола в своята врата.

В последните си 6 мача в Премиършип тимът на Топчиите е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6-8.

Блекбърн

Гостуващият тим на Блекбърн заема 18-та позиция в класирането със събрани 18 точки след 4 победи, 6 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните 23 мача има отрицателна голова разлика 33-47. Далеч от дома съставът има 11 двубоя до момента, в които е с една победа, 6 равенства и 4 загуби, реализирал е 17 попадения в противниковата мрежа и е получил 23 гола във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Синьо-белите има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като е вкарал във вратата на противниците си 9 попадения и е допуснал 9 гола в мрежата си.

Арсенал - Блекбърн - преки двубои

В последните 5 двубоя между двата отбора, тимът на Топчиите е спечелил 2 победи, отбора на Блекбърн също има спечелени 2 срещи, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 12-9. В предишните 2 двубоя у дома срещу състава на Роувърс, футболистите на Арсенал са записали 1 победа и 1 равенство - 0-0 в предишното си домакинство през Април 2011 година.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Арсенал постигна реми 0-0 като гост на Болтън в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си загуби с 1-2 от Манчестър Юнайтед в последната си среща.

Съставът на Блекбърн допусна загуба у дома с 0-2 от Нюкасъл в предишната си среща в Англия, а далеч от дома стигна до реми 1-1 с Евертън в предишния си мач и няма загуба в последните си 3 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 7 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.