Обосновани Футболни Прогнози

Сивасспор - Бешикташ

9 Февруари 2012 - 18:00
Сивасспор
Бешикташ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 26-ия кръг на настоящият шампионат в Супер Лигата на Турция между Сивасспор и Бешикташ.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Сивасспор

Домакините се намират на 6-та позиция в таблицата с актив от 41 точки, записани след 11 победи, 8 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 25 двубоя са вкарали 44 попадения и са позволили да им вкарат 36 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът на Сивасспор е изиграл 13 мача, в които има 7 победи, 5 равенства и една загуба, вкарал е 23 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 13 попадения в мрежата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Сивасспор имат на сметката си 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 14-6.

Бешикташ

Гостуващият отбор на Бешикташ заема трета позиция в таблицата с временното подреждане с 45 точки от 13 победи, 6 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 мача има положителна голова разлика 35-25. Далеч от дома отборът е играл 12 двубоя, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 14-13.

В последните си 6 мача в Супер Лигата играчите на Черните орли са записали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-8.

Сивасспор - Бешикташ - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата противника, отборът на Сивасспор има 1 победа, Бешикташ има постигнати 3 успеха, а в 1 двубой двата състава са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 5-8. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу тима на Бешикташ, играчите на Сивасспор са постигнали една победа и една загуба, като спечелиха с 1-0 предишното си домакинство през Април миналата година.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините спечели с 5-1 гостуването си на Мерсин Идман Юрду в последния кръг в първенството, а на собствения си терен записа реми 1-1 с Кайзериспор в последния си двубой, след 4 поредни победи и е без загуба вече в 12 поредни домакинства.

Отборът на гостите е с 3 поредни поражения в шампионата, а като гост е с 2 поредни поражения - 0-1 от Кайзериспор и 0-2 от Фенербахче.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.