Обосновани Футболни Прогнози

Блекбърн - Бирмингам

29 Ноември 2023 - 21:45
Блекбърн
Бирмингам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
4 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между отборите на Блекбърн и Бирмингам от 19-ия кръг на футболното първенство в Чемпиъншип на Англия.

Време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Блекбърн

Домакините от Блекбърн са на 11-то място във временното подреждане с актив от 25 точки, след 8 победи, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя са вкарали 27 гола и са получили 26 попадения в мрежата си. Пред собствените си горещи почитатели Синьо-белите е изиграл 8 двубоя до момента, в които има 3 победи и 5 загуби, реализирал е 9 гола във вратата на своите гости и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Роувърс е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 10-5.

Бирмингам

Гостуващият състав на Бирмингам е 16-ти в класирането с общ актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има отрицателна голова разлика 21-23. При гостуванията си отборът е играл 8 срещи до момента, в които има една победа, 1 равенство и 6 загуби, отбелязал е 6 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип отборът на Сините има записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са намъкнали на противника си 6 гола и са получили 12 попадения.

Блекбърн - Бирмингам - директни мачове

В предишните 5 мача между двата състава, тимът на Блекбърн е спечелил 4 победи, а отбора на Бирмингам има постигнатa една победа, при обща голова разлика 13-5. В предишните 2 мача у дома с Сините, играчите на Блекбърн са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините постигна победа в последната си среща в Англия, а у дома е с 2 последователни поражения.

Тимът на гостите има победа в предишния си двубой в шампионата на Англия, а като гост е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 4 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.