Обосновани Футболни Прогнози

Хамбургер - Магдебург

4 Ноември 2023 - 21:30
Хамбургер
Магдебург
Прогноза: 1
Коефициент: 1.55
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 12-ия кръг на сезона във Втора Бундеслига на Германия между Хамбургер и Магдебург.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Хамбургер

Футболистите на домакините от Хамбургер са 3-ти във временното класиране с актив от 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 мача имат положителна голова разлика 22-13. На домашна сцена отборът е изиграл 5 двубоя, в които е записал 5 поредни победи, вкарал е 13 гола във вратата на своите гости и е получил 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Червените шорти са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Магдебург

Гостуващият отбор на Магдебург се намира на 13-та позиция във временното подреждане с актив от 13 точки, записани след 3 победи, 4 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя има положителна голова разлика 20-19. Далеч от дома тимът има 6 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-10.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Магдебург има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са реализирали в вратата на противниците си 7 попадения и са допуснали 11 гола от своите противници.

Хамбургер - Магдебург - директни мачове

В предишните 4 играни мача между двата съперника, Ханзеатците има постигнатa една победа, а тима на Магдебург има записани 3 победи, при обща голова разлика 6-8. В последните 2 мача у дома срещу Магдебург, Домакините от Хамбургер нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Хамбургер стигна до равенство в последната си среща в шампионата на Германия, а на своя стадион е с 4 последователни победи.

Тимът на гостите от Магдебург е в серия от 2 последователни поражения в Германия, а като гост е с 3 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.55 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.