Обосновани Футболни Прогнози

Елверсберг - Санкт Паули

3 Ноември 2023 - 19:30
Елверсберг
Санкт Паули
Прогноза: 2
Коефициент: 2.00
0 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между футболните състави на Елверсберг и Санкт Паули от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Германия в турнира Втора Бундеслига.

Факти и данни за днешната среща:

Елверсберг

Елверсберг се намират на 7-ма позиция в класирането с 18 точки, след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя са реализирали 17 попадения в мрежата на съперниците си и са позволили да им вкарат 16 попадения в своята мрежа. У дома тимът на Елверсберг е играл 5 срещи, в които е записал 2 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-9.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Елверсберг имат записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вмъкнали на противника си 11 гола и са получили 4 попадения.

Санкт Паули

Отборът на гостите от Санкт Паули е на върха в таблицата с временното класиране с 23 точки, след 6 победи и 5 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, като в изиграните 11 мача е вкарал 22 гола и е позволил да му отбележат 9 попадения в своята врата. Навън съставът е играл 5 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и нито една загуба навън, при голова разлика 7-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Пиратите на Лигата са постигнали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика вкарани 19 гола и получени 7 гола.

Елверсберг - Санкт Паули - директни мачове

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 поредни победи в първенството, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Санкт Паули има победа в последния си мач в шампионата, а като гост стигна до реми в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.