Обосновани Футболни Прогнози

Колчестър - Суиндън

7 Ноември 2023 - 21:45
Колчестър
Суиндън
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между отборите на Колчестър и Суиндън от 17-ия кръг на настоящето първенство от Втора Лига на Англия.

Стига приказки време е за фактите за предстоящата футболна среща:

Колчестър

Колчестър са 20-ти в таблицата с 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 9 загуби от започването на първенството, като в изиграните 15 двубоя имат отрицателна голова разлика 22-29. На своя стадион Колчестър е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 12-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига тимът на Колчестър има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са реализирали 7 попадения и са инкасирали 14 гола.

Суиндън

Съставът на гостите от Суиндън се намира на 10-то място в таблицата с актив от 23 точки, постигнати след 6 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 15 срещи е успял да реализира 33 попадения и е инкасирал 24 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът е изиграл 8 мача досега, в които има 1 победа, 4 равенства и 3 загуби, вкарал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Суиндън е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Колчестър - Суиндън - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Колчестър е постигнал 2 победи, отбора на Суиндън има постигнатa 1 победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 5-3. В предишните 2 срещи у дома с Червеногръдките, играчите на Колчестър са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Колчестър е с 2 поредни успеха в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 поражения.

Отборът на гостите от Суиндън е с 2 загуби в Англия, а като гост допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.