Обосновани Футболни Прогнози

Екзитър - Шросбъри Таун

28 Ноември 2023 - 21:45
Екзитър
Шросбъри Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния двубой от поредния кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия между футболните състави на Екзитър и Шросбъри Таун.

Време е за фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Екзитър

Домакините от Екзитър са 20-ти в таблицата с 17 точки, от 5 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи имат отрицателна голова разлика 12-29. У дома съставът на Екзитър има 8 двубоя до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, вкарал е 5 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Екзитър имат записани едно равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, като са записали в вратата на съперниците си 1 гола и са инкасирали 16 гола от футболистите на своите съперници.

Шросбъри Таун

Гостуващият състав на Шросбъри Таун е 12-ти в таблицата с актив от 23 точки, от 7 победи, 2 равенства и 10 загуби от началото на сезона, като в изиграните 19 мача е реализирал 12 гола и е допуснал 27 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е изиграл 9 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 7 загуби, при голова разлика 2-18.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига играчите на Шросбъри Таун имат в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 14 получени гола.

Екзитър - Шросбъри Таун - преки двубои

В предишните 2 изиграни двубоя между двата отбора, Екзитър не е записал нито една победа, тима на Шросбъри Таун има записанa една победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 2-3. В предишната среща пред своите фенове с Шросбъри Таун, Домакините от Екзитър нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Екзитър е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Англия, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Съставът на Шросбъри Таун има победа в последния кръг в Англия, а на чужд терен е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.