Обосновани Футболни Прогнози

Монтана - Добруджа Добрич

13 Ноември 2023 - 17:30
Монтана
Добруджа Добрич
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболния двубой от 18-ия кръг на първенството в България в турнира Втора ПФЛ между Монтана и Добруджа Добрич.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Монтана

Славата са на трета позиция във временното подреждане с актив от 29 точки, записани след 8 победи, 5 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 16 мача са отбелязали 18 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 10 попадения в мрежата си. У дома отборът на Монтана е изиграл 7 двубоя, в които е записал 4 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 9-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора ПФЛ футболистите на Монтана са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

Добруджа Добрич

Съставът на гостите от Добруджа Добрич е 6-ти в класирането с общ сбор от 25 точки, натрупани след 7 победи, 4 равенства и 5 загуби от започването на първенството, като в изиграните 16 срещи е успял да отбележи 23 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си. При гостуванията си тимът е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 равенства и 4 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 4-11.

В последните си 6 официални двубоя в Втора ПФЛ футболистите на Комбайнерите са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 11-7.

Монтана - Добруджа Добрич - преки мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, Славата има спечелени 2 успеха, Добруджа Добрич също има спечелени 2 победи, а в един мач двата състава са завършили при равен резултат, при общо голово съотношение 3-3. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Добруджа Добрич, играчите на Монтана нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Монтана записа равенство в последната си среща в първенството, а на своя стадион има загуба в последния си двубой.

Съставът на Добруджа Добрич има загуба в предишния си двубой в шампионата на България, а далеч от дома е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.