Обосновани Футболни Прогнози

Бромли - Алдършот Таун

21 Ноември 2023 - 21:45
Бромли
Алдършот Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния сблъсък между футболните тимове на Бромли и Алдършот Таун от поредния кръг на шампионата в Национална Лига на Англия.

Ето и фактите за предстоящия футболен мач:

Бромли

Играчите на домакините от Бромли са 3-ти във временното класиране с актив от 39 точки, събрани след 11 победи, 6 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 20 срещи са вкарали 30 попадения и са инкасирали 19 гола в своята мрежа. У дома Бромли има 10 двубоя до момента, в които е записал 8 победи, едно равенство и една загуба, вкарал е 20 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Бромли имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 10-5.

Алдършот Таун

Гостуващият отбор на Алдършот Таун е 8-ми във временното подреждане с актив от 30 точки, постигнати след 9 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 20 двубоя е успял да вкара 34 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 34 попадения в собствената врата. Като гост отборът е изиграл 10 срещи до момента, в които е записал 3 победи и 7 загуби, вкарал е 10 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Алдършот Таун са постигнали 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Бромли - Алдършот Таун - директни срещи

В предишните 5 сблъсъка между двата противника, Бромли е постигнал 3 успеха, отбора на Алдършот Таун няма записана нито една победа, а в 2 мача двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 10-7. В предишните 2 двубоя на своя стадион с Алдършот Таун, Домакините от Бромли нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Бромли има успех в предишната си среща в първенството, а на собствения си стадион е с 4 поредни успеха.

Отборът на гостите допусна неуспех в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.