Обосновани Футболни Прогнози

Пескара - Чезена

25 Ноември 2023 - 21:45
Пескара
Чезена
Прогноза: X2
Коефициент: 1.39
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между футболистите на Пескара и Чезена от 15-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Серия С - Група В на Италия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Чезена на Стадио Адриатико.

Накратко информацията за предстоящата среща:

Пескара

Пескара заемат 7-ма позиция във временното подреждане с 21 точки, натрупани след 6 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 13 срещи имат положителна голова разлика 22-17. На собствения си терен Пескара е изиграл 7 мача до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 13 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Пескара има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в мрежата на своите противници 8 попадения и са инкасирали 8 гола от своите противници.

Чезена

Отборът на гостите от Чезена заема първа позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 33 точки, след 10 победи, 3 равенства и една загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 14 мача има положителна голова разлика 36-11. Далеч от дома тимът има 7 мача до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 13-5.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В съставът на Чезена е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 12 вкарани и 3 получени гола.

Пескара - Чезена - директни срещи

В предишните 2 изиграни мача между двата противника, тимът на Пескара има спечеленa една победа, а състава на Чезена също е спечелил една победа, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща у дома срещу Водните кончета, Домакините от Пескара са постигнали 1 победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Пескара стигна до равенство в последния кръг в Италия, а у дома записа равенство в последния си двубой.

Съставът на гостите от Чезена е с 3 последователни успеха в шампионата на Италия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.39 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.