Обосновани Футболни Прогнози

ИФК Гьотеборг - Халмстад

23 Юли 2023 - 18:30
ИФК Гьотеборг
Халмстад
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя между футболните отбори на ИФК Гьотеборг и Халмстад от 16-ия кръг на първенството в Швеция в турнира Алсвенскан Лига.

Стига приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

ИФК Гьотеборг

Играчите на отбора домакин са 15-ти в таблицата с 9 точки, от една победа, 6 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя са вкарали 13 гола и са инкасирали 19 гола в мрежата си. На собствения си стадион Галма Улеви Другарите е изиграл 7 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на гостуващите отбори и е получил 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига тимът на ИФК Гьотеборг има в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 3-10.

Халмстад

Гостуващият отбор на Халмстад е 5-ти в класирането с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 15 срещи е вкарал 17 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 20 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът има 7 двубоя, в които е записал 4 победи и 3 загуби, при голова разлика 10-14.

В последните си 6 официални срещи в Алсвенскан Лига футболистите на HBK са записали 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 4 гола.

ИФК Гьотеборг - Халмстад - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата състава, ИФК Гьотеборг има записани 2 победи, Халмстад не е записал нито една победа, а в 3 мача двата състава са си поделили точките, при обща голова разлика 6-3. В предишните 2 мача у дома с състава на Халмстад, Домакините от ИФК Гьотеборг са постигнали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на ИФК Гьотеборг постигна равенство в предишния кръг в Швеция, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни загуби.

Тимът на гостите стигна до реми в последния си двубой в шампионата на Швеция, а на чужд терен е с 4 успеха.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.