Обосновани Футболни Прогнози

Ордабаси Шимкент - Аксу

2 Юли 2023 - 18:00
Ордабаси Шимкент
Аксу
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
2 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще се спра на футболния двубой между съставите на Ордабаси Шимкент и Аксу от 15-ия кръг на футболния шампионат във Висшата Лига на Казахстан.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Ордабаси Шимкент

Играчите на домакините от Ордабаси Шимкент се намират на второ място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 32 точки, от 10 победи, 2 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 13 двубоя са реализирали 27 попадения в противниковата врата и са допуснали 10 попадения в своята мрежа. Пред своите предани фенове Ордабаси Шимкент е изиграл 7 срещи до момента, в които има 6 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, реализирал е 17 попадения в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 4 попадения във вратата си.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Ордабаси Шимкент са записали само победи и показват, че са в отлична форма, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 2 гола.

Аксу

Гостуващият отбор на Аксу се намира на 14-то място във временното подреждане с общ сбор от 7 точки, постигнати след 2 победи, едно равенство и 11 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 14 мача е вкарал 11 попадения в противниковата врата и е допуснал 25 гола в своята мрежа. На чужд терен съставът е играл 7 мача до момента, в които има 1 равенство и 6 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 6-15.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Аксу е записал 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Ордабаси Шимкент - Аксу - преки срещи

В последните 3 сблъсъка между двата отбора, Ордабаси Шимкент има записани 2 успеха, отбора на Аксу няма нито 1 победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 6-2. В последната среща пред своите фенове срещу Аксу, играчите на Ордабаси Шимкент са записали една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Ордабаси Шимкент е в серия от 6 победи в първенството, а при домакинствата си е с 4 успеха.

Отборът на Аксу е с 2 последователни поражения в шампионата, а при гостуванията си е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.