Обосновани Футболни Прогнози

СалПа Сало - КяПа Хелзинки

21 Юли 2023 - 18:30
СалПа Сало
КяПа Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.73
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес прогнозата е за срещата между тимовете на СалПа Сало и КяПа Хелзинки от 16-ия кръг на шампионата от Финландия - Икьонен. СалПа Сало приемат на гостуващия отбор на КяПа Хелзинки.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния футболен мач:

СалПа Сало

Футболистите на СалПа Сало са 8-ми във временното класиране с 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя имат голова разлика 18-21. Като домакин тимът на СалПа Сало има 7 мача досега, в които има 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на противниците си и е допуснал 11 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на СалПа Сало имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 8 гола.

КяПа Хелзинки

Тимът на гостите от КяПа Хелзинки е на 10-та позиция във временното класиране с общ сбор от 12 точки, събрани след 3 победи, 3 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 срещи има отрицателна голова разлика 25-37. Като гост съставът е изиграл 7 срещи, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 10 гола в противниковата врата и е допуснал 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Икьонен отборът на КяПа Хелзинки има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 16 получени гола.

СалПа Сало - КяПа Хелзинки - преки срещи

В предишният двубой между двата съперника, отборът на СалПа Сало е записал 1 победа, а КяПа Хелзинки няма записана нито една победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на СалПа Сало има победа в предишния си двубой в Финландия, а при домакинствата си е с 4 поражения.

Отборът на гостите постигна равенство в последния кръг в шампионата, а като гост е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.73 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.