Обосновани Футболни Прогнози

Параду АК - МК Алжир

4 Юли 2023 - 19:00
Параду АК
МК Алжир
Прогноза: 1
Коефициент: 1.35
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се изиграе футболната среща от поредния кръг на сезона в Национален Шампионат на Алжир между тимовете на Параду АК и МК Алжир.

Накратко информацията за днешната футболна среща:

Параду АК

Параду АК са 15-ти в таблицата с актив от 29 точки, от 7 победи, 8 равенства и 11 загуби от старта на сезона, като в изиграните 26 мача имат отрицателна голова разлика 28-31. У дома Параду АК е играл 13 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и 5 загуби, отбелязал е 18 попадения в мрежата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат играчите на Параду АК имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-4.

МК Алжир

Съставът на гостите от МК Алжир е 4-ти във временното подреждане с актив от 40 точки, след 10 победи, 10 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи е вкарал 18 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 18 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл 13 двубоя досега, в които има 3 победи, 4 равенства и 6 загуби, при голова разлика 4-12.

В предишните си 6 официални мача в Национален Шампионат играчите на МК Алжир имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 3 гола и са получили 5 попадения от своите съперници.

Параду АК - МК Алжир - директни срещи

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, отборът на Параду АК няма нито една победа, отбора на МК Алжир е записал 2 успеха, а 3 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 4-9. В предишните 2 срещи у дома срещу МК Алжир, Домакините от Параду АК нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Параду АК стигна до реми в последната си среща в първенството на Алжир, а на своя стадион има победа в предишния си двубой.

Отборът на гостите от МК Алжир стигна до равенство в предишната си среща в Алжир, а като гост е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.35 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.