Обосновани Футболни Прогнози

Интер Турку - ВПС Вааса

12 Юли 2023 - 18:00
Интер Турку
ВПС Вааса
Прогноза: 1
Коефициент: 1.91
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между съставите на Интер Турку и ВПС Вааса от 15-ия кръг на настоящият шампионат от Вейкауслигата на Финландия.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Интер Турку

Домакините от Интер Турку са 6-ти в класирането с актив от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 12 срещи имат голова разлика 18-18. Пред собствените си предани фенове Синьо-черните е изиграл 5 мача досега, в които има 4 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 10-3.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Синьо-черните е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

ВПС Вааса

Съставът на гостите от ВПС Вааса е 10-ти във временното подреждане с 12 точки, от 3 победи, 3 равенства и 8 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 14 срещи има голова разлика 10-18. При гостуванията си тимът има 7 срещи, в които има една победа, 1 равенство и 5 загуби, реализирал е 5 попадения в противниковата мрежа и е получил 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Вепси има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Интер Турку - ВПС Вааса - директни мачове

В последните 5 срещи между двата противника, Интер Турку има записани 2 победи, ВПС Вааса има постигнатa една победа, а в 2 мача двата отбора не са успели да се победят, при обща голова разлика 6-7. В предишните 2 мача на своя терен с ВПС Вааса, играчите на Интер Турку нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините от Интер Турку постигна равенство в последната си среща в Финландия, а на своя стадион е с 4 поредни успеха.

Отборът на ВПС Вааса е в серия от 2 победи в шампионата, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.91 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.