Обосновани Футболни Прогнози

Баракас Сентрал - Архентинос Хуниорс

10 Юли 2023 - 20:00
Баракас Сентрал
Архентинос Хуниорс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.67
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 25-ия кръг на настоящето футболно първенство в Аржентина в Лига Професионал между футболните тимове на Баракас Сентрал и Архентинос Хуниорс.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата среща:

Баракас Сентрал

Баракас Сентрал са 15-ти във временното подреждане със събрани 30 точки, след 7 победи, 9 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 23 двубоя имат отрицателна голова разлика 24-28. Като домакин съставът има 12 двубоя, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 12-11.

В предишните си 6 официални срещи в Лига Професионал футболистите на Баракас Сентрал са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са отбелязали в мрежата на своите противници 8 гола и са получили 7 попадения от футболистите на съперниците си.

Архентинос Хуниорс

Гостуващият състав на Архентинос Хуниорс заема 10-та позиция в класирането с 33 точки, натрупани след 9 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи е отбелязал 26 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 19 попадения в собствената мрежа. Като гост отборът е изиграл 12 срещи, в които има 3 победи, 3 равенства и 6 загуби, реализирал е 5 гола в противниковата мрежа и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Черврените буболечки е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са записали в противниковата врата 5 гола и са получили 3 гола от футболистите на своите съперници.

Баракас Сентрал - Архентинос Хуниорс - директни двубои

В предишната среща между двата съперника, тимът на Баракас Сентрал няма спечелена нито една победа, а отбора на Архентинос Хуниорс има постигнатa една победа. В последната среща у дома с Архентинос Хуниорс, Домакините от Баракас Сентрал нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Баракас Сентрал е с 2 поредни успеха в първенството на Аржентина, а на собствения си стадион постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Архентинос Хуниорс стигна до реми в предишния кръг в шампионата, а на чужд терен има загуба в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.67 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.